• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » YONSKIN® » Reviews

REVIEWS

D E    E R V A R I N G E N   V A N   O N Z E   C L I Ë N T E N

_____________

 

Reacties

Marjan
een jaar geleden

De behandelingen worden erg professioneel en vakkundig uitgevoerd, en heel belangrijk 'met aandacht'! Na 3 bindweefselmassages voor mijn gezicht plus de juiste geadviseerde verzorgingsproducten is er al een hele huidverbetering merkbaar

Susan
2 jaar geleden

Vandaag voor het eerst een vital recovery behandeling gehad bij Yonca. Het was heerlijk, kan het iedereen aanraden. Voel mij weer als herboren! Ook kom ik hier regelmatig voor mijn wenkbrauwen, erg fijne professionele salon!

merel
2 jaar geleden

elk najaar neem ik een kuur van microdermabrasie in combinatie met fruitzuur. de probleemgebieden worden extra behandeld dmv een bindweefselmassage (fijne lijntjes en rimpels e.d.) ! Wat een prachtig resultaat biedt deze combinatie! De huid wordt al na eerste behandeling super glad en egaal. Echt de skinprofessionals weten wat ze doen en stellen een goed behandelplan op! ik ben er heel erg blij mee met jullie als skinprofessionals en met het resultaat die ik heb behaald!

Tessa
2 jaar geleden

Vanaf november heb ik wimperextensions, gezet door Yonca.
Yonca luistert naar je wensen, laat het er heel natuurlijk uit zien, is heel proffesioneel, werkt hygiënisch en legt alles heel goed uit. Ik ben heel erg tevreden, als je er over nadenkt om wimperextensions te zetten, is dit bij Nouvelle zeker een aanrader!

Lisa
2 jaar geleden

Vandaag een microblading behandeling gehad voor mijn wenkbrauwen van Yonca.
Ik heb dit al eens eerder gedaan en toen deed het ontzettend veel pijn, ik was daarom nogal bang dat dit weer het geval zou zijn. Yonca stelde me erg op mijn gemak en bereidde alles heel rustig voor waardoor ik meteen vertrouwen kreeg. Ik heb deze keer eigenlijk helemaal geen pijn gehad. Ik ben super blij met het eindresultaat! Bedankt Yonca!

Carmen
2 jaar geleden

Vandaag heeft Yonca mijn wenkbrauwen geperfectioneerd met microblading. Yonca is heel precies en straalt rust uit waardoor je, je meteen op je gemak voelt. Ik heb eigenlijk niets van deze behandeling gevoeld al schijnt dat voor iedereen anders te zijn. En het allerbelangrijkste, ze zijn prachtig geworden dank je wel.

Bianca
2 jaar geleden

Ik heb eind Februari gebruik gemaakt van de kennismakingsbehandeling. Ik was ontzettend verrast door de manier hoe Yonca te werk gaat.
Ze heeft een natuurlijke vakkundigheid die mij het gevoel gaf dat ik eindelijk met iemand in gesprek ben over mijn huidverbetering die precies weet wat nodig is.
Ik ben in het verleden bij veel schoonheidsspecialisten geweest waar het effect helaas maar van korte tijd was. Ik merk dus duidelijk het verschil is of ik bij een schoonheidsspecialiste in behandeling ben of bij een huidspecialist zoals Yonca. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik succesvol en vooral duurzame huidverbetering zal bereiken.
Waardoor ik mij minder bezig hoeft te houden met het verbergen van huidproblemen wat dan uiteindelijk ook fijn voor de portemonnee is... Kennismakingsbehandeling is dus echt een aanrader!

Petra
2 jaar geleden

Het is altijd weer een genot om naar Yonka te gaan.
Ze voert gedreven en vol passie haar beroep uit met een glimlach.
Ben uitermate tevreden en kom er graag!
Je bent een topper 🤗

Selina
2 jaar geleden

Ik had puistjes en littekens op mijn gezicht. Toen ik terecht kwam bij Huidinstituut nouvelle heb ik een aantal microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen gehad. Yonca is heel professioneel en heeft mij goed geholpen. Ik merk dat mijn huid is opgeknapt. Mijn huid is veel egaler en de puisten zijn minder. Met de producten van medex houd ik mijn huid nu onder controle. Ik ben tevreden over de resultaten, echt en aanrader!

Karin
2 jaar geleden

Elke twee maanden, laat ik mijn wat oudere huid (57) behandelen door Yonca. Want zo lang mogelijk wil ik mijn huid mooi en verzorgd houden. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat van de behandelingen. De laatste keren heeft Yonca Biofacelift BOOST met Micro Needling ingezet. De conditie van mijn huid is met sprongen vooruit gegaan. Yonca is deskundig, geeft goede adviezen en werkt uiterst nauwkeurig. Ik heb het gevoel dat ik bij haar in hele goede handen ben en wil nog lang klant blijven!

Reactie plaatsen