• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » YONSKIN® » ONZE MERKEN » PERFECT EYELASH®

PERFECT EYELASH® BIJ YONSKIN

W I M P E R E X T E N S I O N    &    M I C R O B L A D I N G

_____________

 

De trainingen voor wimperextensions en microblading zijn gevolgd bij PERFECTEYELASH®  en wij hebben onze beide certificaten behaald. Daarom werken wij bij YONSKIN met dit top merk!

 

INFO OVER PERFECT EYELASH®

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 8 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben ze altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen ze trots stellen dat ze streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied.

Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan ze voor.

 

WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt. De meeste wimperextensions worden gemaakt van synthetisch materiaal. Er zijn ook extensions van zijde of echt dierenhaar verkrijgbaar.

 

De wimperextensions van PERFECT EYELASH®  zijn gemaakt van synthetisch materiaal, gecombineerd met zijde en hoogwaardige Koreaanse PBT Vezels. De zijde zorgt voor een extra natuurlijk effect. Ze zijn erg zacht en bijna gewichtloos, in tegenstelling tot synthetische wimpers.

De wimperlijm van PERFECT EYELASH®  die wij gebruiken is heel krachtig en hecht goed aan de wimpers en heeft een snelle droogtijd van 1-2 sec. De formule van de lijm biedt een superieure weerstand tegen hitte en oliën op de wimpers. Wel kan een lichte irritatie veroorzaken bij de ogen, neus of huid. 

 

MICROBLADING

De pigmenten van PERFECT EYELASH®  zijn van het gerenommeerde merk LI Pigments, dit bedrijf produceert ongeveer 20 jaar pigmenten op het gebied van permanente make-up. Deze pigmenten verkleuren niet en lopen niet uit en zijn 100% veilig voor u.

Het pigment wordt door middel van een glijdende, vegende beweging in de huid aangebracht. Dit doen we altijd in de richting van de haargroei. Wij hebben zeven soorten (organische) pigmenten om ieder type cliënt te kunnen voorzien met prachtige kleur wenkbrauwen: orange, apricot, cacao, coconut, chocolate, deepbrown en darkbrown.