• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » YONSKIN®

OVER YONSKIN INSTITUUT

W A A R O M   K I E S T   U   V O O R   O N S

_____________

YONSKIN is een instituut dat gespecialiseerd is in effectieve huidverbetering en huidverjonging.  Als u merkt dat gewone schoonheidsverzorging en schoonheidsbehandeling niet meer genoeg zijn voor uw huid en u wilt ook niet gelijk met botox beginnen. Dan bent u bij ons instituut op het juiste adres!

Door dat we met het unieke concept 'A GLOWY SKIN STARTS NOW' werken, geven wij de nieuwe cliënten de mogelijkheid om in aanmerking te komen met huidverbetering. We starten bij iedere cliënt met een uitgebreide huidanalyse om zo goed mogelijk beeld te krijgen. Vervolgens kijken we welke behandeling(en) en skincare producten het beste  bij u past. Uit eindelijk wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.


Bij YONSKIN instituut  worden intensieve behandelingen ingezet die in de diepere huidlagen werken om daar bepaalde huidprocessen te activeren. Zo zal de celvernieuwing verbeteren en de aanmaak van collageen gestimuleerd worden.  Hierdoor kunnen we de huidveroudering tegengaan.  

Om een nog beter resultaat te behalen is er ook de mogelijkheid om een apparatuur in te zetten. YONSKIN beschikt over de modernste apparatuur zoals microdermabrasie,  cryo, biofacelift, ultrasound en mesotherapie. Lees meer...

Daarnaast wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve, huidverbeterende producten van het merk Medex voor maximaal resultaat. 

DE PRAKTIJK

V O O R   W A T  K U N T  U  B I J   O N S   T E R E C H T

 

YONSKIN is gevestigd op schoolweg 1, in Rheden (GLD). Naast de huidverbeterende behandelingen en de facials, kunt u ook voor de  volgende behandelingen bij ons terecht:

  • Microblading;
  • Wimperextensions one by one.

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN

P A S S I E   V O O  R    H U I D V E R B E T E R I N G


De skinprofessionals zijn op het hoogste niveau opgeleid. Ze volgen jaarlijks verschillende cursussen en ze bezoeken  beurzen om altijd up-to-date te blijven betreft de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

 

 

 

ERKEND LEERBEDRIJF

V O O R   S C H O O N H E I D S S P E C I A L I S T E N   I N   O P L E I D I N G

Binnen het instituut werken we ook met stagiaires van de opleiding niveau 3 en allround schoonheidsspecialist niveau 4. Wij zijn erkend leerbedrijf en begeleiden graag studenten tot top schoonheidsspecialisten.

Zij ontvangen de cliënten, zorgen voor een kopje koffie/thee en nemen de telefoontjes aan. Natuurlijk krijgen zij bij ons alle gelegenheid om te oefenen en routine op te doen in hun behandelingen.

Dit doen wij door speciale behandelingen te bedenken en met een gereduceerde prijs aan te bieden. Zoek jij een stageplaats? Bekijk dan onze vacature. Lees meer...