• Persoonlijk behandelplan
 • Natuurlijke resultaten
 • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
 • Gratis parkeren
Home » BEHANDELINGEN » WIMPEREXTENSIONS

WIMPEREXTENSIONS BIJ YONSKIN   PRIJS €75,00 nieuwe set

P E R F E C T   L A S H E S   E A S Y   M O R N I N G

_____________

 

DE  NIEUWE SET WIMPEREXTENSIONS (UW EERSTE KEER)

U ligt in een comfortabele positie en uw onderste ooglid wordt afgedekt met tape of een pad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna worden de ogen gesloten en worden de Flatcashmere extensions van PERFECT EYELASH®  haartje per haartje, door de ‘one by one’ techniek, gelijmd aan uw eigen wimper(s).  Uw eigen wimpers wordenn dus hiermee verlengd.  Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt per oog.

Het voordeel van deze techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitziet. De behandeling is in het geheel pijnloos. De meeste mensen dromen lekker weg… En als ze ontwaken, zijn de wimpers langer, natuurlijk gevormd en prachtig om te zien! Aan het einde van de behandeling krijgt u advies over de nazorg van uw wimpers. Nieuwe set duurt ongeveer 2 uur.

REFILL BEHANDELING

Normaal verliezen we zo'n één tot drie wimpers per dag, of u nu wel of geen wimperextensions draagt. u gaat dus ook wimpers verliezen wanneer u wimperextensions draagt, maar niet meer dan normaal, dit heeft te maken met de groeicyclus van de wimpers. Ongeveer na 2-3 weken zullen de wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen. 

Om het mooie resultaat te behouden, adviseren wij dan om een refill behandeling te ondergaan. In deze behandeling doen we de volgende handelingen:

 • De extensions die niet meer mooi zitten, worden vervangen;
 • De extensions die uitgegroeit zijn, worden ook verwijderd en krijgen de wimpers weer nieuwe extensions;
 • De echte wimpers die geen extensions meer hebben, worden weer voorzien met een wimperextensions.

Refill behandeling duurt ongeveer 1-1,5 uur.

📞 Neem eerst contact op, indien u een afspraak wilt maken voor een Refill.

PRIJZEN VAN DE REFILL BEHANDELINGEN

Refill 1 week € 15,00
Refill 2 weken € 25,00
Refill 3 weken € 35,00
Refill 4 weken € 45,00
Refill NA 4 weken € 75,00
Laten verwijderen € 19,50

 

FLATCASHMERE

Flatcashmere extensions zijn de zachtste wimpers en zijn uitgehold zowel aan de boven als de onderzijde. Hierdoor zijn ze extreem licht in gewicht en hebben ze een perfecte hechting op de eigen wimper, dan bijvoorbeeld de silk.  Tevens zijn de wimperextensions diep zwart met extra glans.

 

VOORDELEN

 • Mooie volle en lange wimpers;

 • Natuurlijke uitstraling;

 • Maakt mascara, wimperverf of kruller overbodig;

 • Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen;

 • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet;

 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. U kunt er dus mee douchen en zwemmen. Zeker ideaal voor op vakantie!;

 • Blijven ongeveer 4 weken zitten.

REINIGEN VAN UW WIMPERS

Wij adviseren u om producten op OLIEBASIS  te vermijden rond de ogen. Hierdoor kan de lijm aangetast worden en zullen de extensions eerder loslaten. Wrijf niet in uw ogen, zo voorkomt u dat uw eigen wimpers niet beschadigen en uitvallen.

HET VERWIJDEREN VAN DE EXTESIONS

Het is belangrijk om de wimperextensions te laten verwijderen door onze specialist, probeer dit absoluut niet zelf! Wij zorgen er voor dat de eigen wimpers mooi blijven en niet breken. De lijm wordt namelijk met een speciale remover van de eigen wimpers los geweekt.