• Persoonlijk behandelplan
 • Natuurlijke resultaten
 • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
 • Gratis parkeren
Home » BEHANDELINGEN » HUIDBEHANDELING » No-needle mesotherapie

NO-NEEDLE MESOTHERAPIE BIJ YONSKIN  PRIJS € 123,00

V O OR L O P I G   G E E N    B O T O X   M E T   D E Z E   B E H A N D E L I N G  !
_____________

 

WAT IS NO-NEEDLE MESOTHERAPIE?

Huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 25-30e levensjaar neemt het collageen elk jaar ongeveer 1% in de huid af en wordt de huid minder elastisch en minder stevig. Tevens verliest de huid zijn eigen hyaluronzuur. Het gevolg is dat de huid begint verslappen, contouren verminderen en lijnen beter zichtbaar worden.

Met no-needle mesotherapie kunnen we de klok niet terug draaien, maar we kunnen wel deze verslapping (deels) herstellen.  Dit doen we door de vochtbalans te herstellen en de huidstructuur en elasticiteit aanmerkelijk te verbeteren. Hiermee krijgt de huid weer zijn volume.

 

Bij een no-needle mesotherapie behandeling wordt er gebruik gemaakt van de krachtige werkstoffen MEDEX 2M actilift. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat de huid fris, stevig en gezond blijft. Een slappe huid krijgt zijn volume en stevigheid terug.

 

HET VERSCHIL TUSSEN MESOTHERAPIE EN NO NEEDLE MESOTHERAPIE

Met mesotherapie worden de werkzame stoffen met een mesogun waar een steriele naald aan zit,  in de huid gespoten.

Door no-needle mesotherapie toe te passen worden de celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt door het elektroporatie systeem.  Hierdoor kunnen de actieve werkstoffen van MEDEX M2 ACTILIFT gegarandeerd op een veilige manier  voor 100% de huid ingebracht worden. De werkstoffen worden dan vervolgens opgenomen in de celkernen. Het voordeel van de no-needle mesotherapie is dat het vele malen veiliger is dan de mesotherapie.

 

LET OP: Door het gebruik van elektrische apparatuur is deze behandeling helaas niet geschikt voor u, als u een pacemaker heeft, zwanger bent of epilepsie heeft.

 

DE BEHANDELING NO-NEEDLE MESOHTERAPIE

Voor de mesotherapie behandeling wordt in een intakegesprek een behandelplan opgesteld voor het beste resultaat.
Deze behandeling begint altijd met een reiniging, pré-peeling en een fruitzuurpeeling. De werkelijke no-needle mesotherapie bestaat uit het roteren van de huid met de mesosonde, over de actieve werkstoffen heen. Deze mesosonde maakt minuscule, kanaaltjes in de huid waardoor de werkstoffen diepere huidlagen kunnen bereiken. De actieve werkstoffen zijn steriel en worden op de huid aangebracht d.m.v. een injectable. Hierna worden de spieren geactiveerd met een speciale sonde, zoals rond om de ogen, kaakcontour en mondlippenplooi.  Natuurlijk sluiten we de behandeling af met een actief collageen/ vitamineC vliesmasker en een micromassage met ultrasound + cryo, zodat de huid alle tijd krijgt om de werkzame stoffen op te nemen. Dankzij cryo wordt er kou naar de huid getransporteerd. De kou kan ingesteld worden tot -10 graden en heeft een gunstige werking op de huid zoals kalmerend en bevriest de werkstoffen die hiervoor allemaal zijn aangebracht ook in de huid.

VOORDELEN

 • Volle levendige huid;
 • Kleine imperfecties en lijntjes verdwijnen;
 • Zeer krachtig met werkzame stoffen Acti-lift;
 • Direct resultaat;
 • Stralend mooie huid.


VOOR WIE IS NO-NEEDLE THERAPIE GESCHIKT?

 • Droge, rijpere huid;
 • Lijntjes en rimpeltjes;
 • Vergrote poriën;
 • Vale en doffe huid;
 • Rokershuid;
 • Zonbeschadigde huid;
 • Pigmentvlekken.


HET RESULTAAT

De huid is steviger en jonger, de kleine rimpeltjes en lijntjes zijn verdwenen en de huid is in optimale conditie! Een no-needle mesotherapie behandeling bestaat in eerste instantie uit 5 behandelingen en daarna een behandeling van 1 tot 2 keer per jaar, om de conditie van uw huid optimaal te houden.
Voor de eerste 5 wordt aangeraden dit wekelijks te laten plaatsvinden.

 

KUURVERBAND
Een kuur van 5 behandelingen € 600,00 inclusief een basis huidverzorging set (lait elure, lotion fragilis, equendio daycream & exoliere nightcream)