• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » BEHANDELINGEN » HUIDBEHANDELING » Microneedling

MICRONEEDLING BIJ YONSKIN    PRIJS €99,50

E E N   H U I D V E R J O N G E N D E-   E N   V E R S T E V I G E N D E    B E H A N D E L I N G 

_____________

 

De dermaroller is een klein aparaat dat over het gezicht op een veilige manier en hygiënisch wordt gerold. Het bevat 540 miniscule naaldjes. Het effect van microneedling met de dermaroller is dat er, op natuurlijke  wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden. We gebruiken in onze praktijk de 0,2 / 0,5 / 1 mm. dermaroller.

 

WERKING MICRONEEDLING

Door over de huid te rollen met de dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven (lichte beschadiging). De opnamevermogen van de huid wordt hierdoor  vergroot en het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid en de huid barrière wordt beter doorlaatbaar. Hierdoor wordt de huid weer mooi, vol en glad.

 

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Met deze behandeling kunnen we de littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervagen door huidvernieuwing te activeren.

Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door dat we verticaal, horizontaal en diagonaal de dermaroller over de huid rollen. Doordat we verschillende rollers hebben, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De microneedling is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus,optimaal behandeld kunnen worden.

 

MEDEX 2M ACTILIFT 

De werkstoffen van 2M actilift  bestaan uit hoogwaardig actieve bestanddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik met microneedling. Deze werkstoffen zijn 100% steriel en zuiver.

In combinatie met de dermaroller dringen actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de huid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd. We gebruiken de volgende werkstoffen:

Hyaluronzuur / DMAE / Cafeïne / glycolzuur / meso polyvitaminen. Lees meer...

DE BEHANDELING

De behandeling begint altijd met een reiniging en een pré-peeling. Hierna vindt de dermaroller plaats. De huid wordt diverse keren gerold en er worden continu werkstoffen toegevoegd (werkzame stoffen die worden gekozen wordt bepaald aan de hand van uw huidtype). Uw huid wordt rood door de stevige doorbloeding en kan wat opzwellen. We kalmeren de huid na de dermarolling weer met een collageen of hyaluronzuur vliesmasker. Behandelduur: 90min.

ULTRASOUND

Door ultrasound toe te voegen aan de behandeling kunnen wij de actieve bestanddelen uit het masker door tot in de diepste lagen van de huid insluizen. Hiermee verhogen wij  de effectiviteit van de behandeling.

Het effect van de ultrasound-massage zorgt ervoor dat de huid steviger wordt, het versnelt genezingsprocessen, het verhoogd de opname van werkstoffen en gaat rimpelvorming tegen. De huidfuncties zoals de doorbloeding, lymfedoorstroming en de stevigheid van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Door de snelle geluidsgolven, die trillingen veroorzaken tussen de huidcellen,  ontstaat er warmte in de huid. Daardoor wordt de stofwisseling en doorbloeding gestimuleerd. Zo kunnen werkstoffen uit serums en ampullen dieper in de huid worden gebracht.  Hierdoor kunnen diverse huidproblemen aangepakt worden en zal de huid verbeteren.

VOORDELEN

  • Huidverjongend en verstevigend door versnelde aanmaak van collageen en elastine;
  • extra krachtig door gebruik van ultrasound;
  • Zeer complete, resultaat gerichte behandeling;
  • Gladdere en vollere huid;
  • Fijnere poriën, frissere huid;
  • Minder rimpeltjes en lijntjes;
  • Verbeterde huidstructuur.

RESULTAAT

De huid is na één behandeling al gladder en frisser. De behandeling werkt nog dagen door en u ervaart steeds mooiere huid als u deze behandeling een aantal keer wekelijks of om de week herhaalt. 

 


KUURVERBAND

Kuur van 5 behandelingen € 490,00 inclusief een dag- en nachtcrème (equendio daycream & exoliere nightcream)

 

Kuur van 10 behandelingen  € 980,00 inclusief een hoog geconcentreerd ampul (anti-age) en een hele huidverzorgingsset (lait elure, lotion fragilis, equendio daycream & exoliere nightcream