• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » BEHANDELINGEN » HUIDBEHANDELING » Medex treatments

MEDEX TREATMENTS BIJ YONSKIN

V E R Z O R G E N D E   &   M I L D E    B E H A N D E L I N G E N

_____________

 

Doordat onze huid constant kan veranderen, is het belangrijk deze goed te onderhouden.
Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan.

 

WAAROM  MEDEX TREATMENTS

Door een juiste manier van verzorgen en een effectieve, huidverzorging MEDEX, zullen de in- en externe factoren de huid minder beschadigen. Een gelaatsbehandeling om de 6 weken is daarom een aanrader als u uw huid in goede conditie wil houden of de resultaten van andere behandelingen wil versterken.

 

VOORDELEN

  • Behandeling met reiniging, peeling en onzuiverheden verwijderen;
  • Massage met krachtig ampul en een oog-, en crème masker;
  • Shiatsu massage
  • Stralend mooie huid;
  • Heerlijk ontspannen;
  • Reinigen en voeden; 
  • Geschikt voor alle huidtypen.

 

 


DIT ZIJN DE MEDEX TREATMENTS IN HET INSTITUUT

 

VITAL-RECOVER TREATMENT: Indien uw huid weinig tot geen problemen kent en een normale verzorging volstaat om uw huid weer in goede conditie te brengen met een ontspannende gelaatsmassage, dan is onze Vital-recover treatment een prima keuze.U zult merken dat uw huid weer een frisse uitstraling krijgt en weer heerlijk zacht aanvoelt.

Deze behandeling bestaat: Reinigen met de juiste reinigingsproduct en de huid schoonmaken van al het vuil/ Peeling om de dode huidcellen te verwijderen/ Epileren van de wenkbrauwen / Verwijderen onzuiverheden/ Oogcrème om de huid rond de ogen te voeden en hydrateren, hierdoor zullen de lijntjes verminderen/ Voedend en hydraterend crème masker/ Gelaatsmassage 20 minuten/ Juiste dag verzorging voor uw huidtype met een SPF15 bescherming. Boek deze behandeling...

 

VITAMINE BOOST TREATMENT: Antioxidanten zijn bepaalde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Ze zijn belangrijk voor onze gezondheid en onze huid, want ze zorgen ervoor dat vrije radicalen geen schade aanrichten in ons lichaam. 

Met deze behandeling brengen wij de vrije radicalen en de antioxidanten in de huid weer in balans. 
Deze behandeling geeft de huid weer een gezonde kleur en verstevigd de huid.

We starten eerst met het reinigen van de huid en brengen daarna A-HYCID 10% fruitzuurpeeling  aan (voor optimaal resultaat) of we starten met microdermabrasie. Vervolgens zullen we  de 100% steriele en zuivere werkstof MESO POLYVITAMINEN de huid  licht inmaseren.  Als masker krijgt u het collageen/ hyaluronzuur vliesmasker.  Om de werkstoffen nog dieper de huid in te krijgen zullen we ze insluizen m.b.v. ultrasound. Ter afsluiting krijgt u een dagcrème met vitamine C.

Boek deze behandeling...