• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » Nachtcrème is belangrijk... Maar waarom?

Nachtcrème is belangrijk... Maar waarom?

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 10:28

Een nachtcrème bevat meer oliën en andere voedende bestanddelen om je huid te verwennen. Deze crème is dus vetter of romiger. 's Nachts ontspant de huid en begint het herstelproces. Het herstellende proces van de celdeling verloopt tijdens het slapen ook sneller...

 

 

 

Nachtcrème is voornamelijk herstellend en zorgt voor intensieve voeding.

Een nachtcrème moet het herstelproces dus vooral ondersteunen. Je wordt wakker met een frisse huid en dat is wat we allemaal willen!
Een nachtcrème is ook rijker aan voedingsstoffen. Het bevat vaak verzorgende, voedende en vocht inbrengende of -vasthoudende ingrediënten. In sommige crèmes zitten bestanddelen tegen huidveroudering, zoals verstevigende stoffen die aanmaak van collageen en elastine stimuleren en het verouderingsproces vertragen. Er zijn ook nachtcrèmes met ingrediënten die een antiseptische werkingen hebben, die vooral geschikt zijn voor een onzuivere huid. Wat er daadwerkelijk in een crème zit, is afhankelijk van de doelgroep en het huidtype: een droge, vette, jonge of oudere huid.

En zeker niet vergeten om je huid eerst goed schoon te maken met de juiste reiniging. De werkzame stoffen worden dan beter uit de crèmes opgenomen.

Het is belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken die bij jouw huidtype past, want een verkeerde cosmetica kan huidproblemen met zich meebrengen.

ISO HYDERMIOS 50ML

De nachtcrème Iso hydermios van Medex bevordert het proces van regeneratie en versteviging. Verder is die verrijkt met het roodalgen extract. het roodalgen heeft vochtvasthoudende en celvernieuwende eigenschappen. Hierdoor verbetert de barrièrefunctie en wordt de metabolitische activiteit verhoogd, waardoor de huid strakker en zachter wordt. De polysacchariden van deze roodalg geven de huid tevens een fluweelzacht gevoel.

Caprylyl Glycol
Moisturizer met C8-koolstofstaart, die zijn vochtvasthoudende eigenschappen dankt aan de twee hydroxygroepen. Onder speciale omstandigheden heeft caprylyl glycol ook een conseverende werking, waardoor er zeer milde producten mee vervaardigd kunnen wordn, die ook nog eens werken tegen huidproblemen waar milde producten mee vervaardigd kunnen worden, die ook nog eens werken tegen huidproblemen waar micro-organismen bij betrokken zijn, zoals acne (huidverzorgingsproducten).

Centella Asiatica
Dit effecten van centella asiatica zijn o.a. de aanmaak van collageen in de dermis (dermal fibroblasten) en ook de vaatwanden, daarnaast stimuleert het de aanmaak van fibroblasten in de dermis. Dit huidverstevigende extract is daarom verwerkt als anti-aging component zowel de penetratie in de huid en activering op de juiste plaats wordt extra verhoogd, doordat het ondergebracht is in de lipidelagen van een liposoomsysteem.

Tarweproteïne
Zorgt voor elasticiteit van de huid en werkt als krachtige moisturizer. Het verlaagt de kans op irritatie en stimuleert de regenererende capaciteit van de huidcellen.

Lecithine
Bouwstof van Nanoemulsies en /of Liposomen, die zorg dragen voor een diepe penetratie van werkstoffen in de huid.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.