• Persoonlijk behandelplan
  • Natuurlijke resultaten
  • A glowy skin starts here, voor maar €59,-
  • Gratis parkeren
Home » Is het voldoende om alleen met water de huid te reinigen?

Is het voldoende om alleen met water de huid te reinigen?

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 10:15

Nee! Alleen met water reinigen is niet voldoende, want water emulgeert niet met talg en verwijderd niet alle vuil van je gezicht. Wij horen vaak dat het gezicht alleen gereinigd wordt met water of er worden verkeerde producten gebruikt bij het schoon maken, zoals vochtige watjes, reinigingsdoekjes of te agressieve producten...

 

 

 

Je gezicht goed reinigen is echt belangrijk en dan ook 2 keer per dag (ochtend-avond)! Je huid wordt voorbereid op de volgende stap van je verzorging, want een gereinigd huid is in beter staat om de werkstoffen uit je crèmes en serums op te nemen.

Kies daarom voor een milde reiniging. Die zal de huidbarrière niet verstoren en zal hierdoor minder vocht verliezen. Het verwijdert (overtollige) talg, zweet en vuil van je huid. Ook zal je minder kans hebben op verstopte poriën en puistjes.

 

Lait hydermios en Lotion hydermios van Medex zijn zeer geschikt voor het reinigen van de huid. De milk "lait hydermios" bevat verzachtende oliën, waaronder kamille, die werkt als tonicum. Lotion hydermios bevat o.a. een extract van hamamelis en het natuurlijke melkzuur, die zal de pH waarde van de huid in de juiste balans houden en zal de natuurlijke huidbarrière herstellen. Hamamelis zal de huid kalmeren en verzachten. Daarnaast is die ook ontstekingsremmend en adstringerend.

Een huid die slecht wordt onderhouden zal er dof, droog/vet of onrustig uitzien en de huidbarrière is verstoord. Herken je dit? En weet jij eigenlijk wat jouw huidtype is?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.